Grote voorraden geen leveringstijden
Ophalen van woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00
Stel je vraag op info@slaaperop.nl

Aanbod Stapelbed

62% korting
Vanaf 129,00

Bestellen & ophalen

Bestel online en haal het op bij ons magazijn Haarlemmerstraat 18 in Hillegom

Persoonlijk advies

Onze experts helpen je met jouw droombed

Bezorgen

Je bestelling bezorgd?  Bestellingen vanaf € 100.- binnen 25 kilometer vanaf Hillegom € 35,00 euro. De rest van Nederland kost € 65,00 uitgezonderd de eilanden. Installeren van uw bed € 100,00.

Bespaart ruimte en ideaal voor logees

Heb je weinig slaapkamers? Dan biedt een stapelbed uitkomst. In een kleine kamer heb je met een stapelbed 2 bedden op een klein oppervlak. Perfect voor een gedeelde slaapkamer of logeerkamer, want je houdt zo flink wat ruimte over. Heb je geen logé? Bovendien vinden kinderen het leuk om in stapelbed te slapen, en gezellig om een kamer te delen. Het leukste stapelbed voor jouw kinderen vind je bij Slaap er op! Bekijk het assortiment online op slaaperop.nl en plaats meteen een bestelling!

 

Kinderstapelbed: vanaf welke leeftijd? Vanaf 6 jaar zijn de meeste kinderen in staat om veilig via de ladder een stapelbed in- en uit te klimmen. 
Een paar dingen hebben onze stapelbedden gemeen: ze zijn stevig, veilig en je koopt ze voor de juiste prijs. 

 

Het mooiste stapelbed voor jouw slaapkamer

Hier is namelijk meer dan genoeg keuze en voor ieder wat wils te vinden. Op zoek naar een stevig stapelbed die ook nog eens gemakkelijk te combineren is met je wooninrichting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk het assortiment online of kom naar onze winkel. Daar staan onze deskundige medewerkers voor je klaar en helpen je graag met een passend advies!

Favorieten van dit moment

65% korting

Bekijk hier alle artikelen