[vc_row] [vc_column width=”1/2″]

Projectinrichting

Van Der Stam brengt een compleet assortiment hotel boxsprings en matrassen die al uw gasten een prima nachtrust bezorgen.

Van der Stam produceert zijn totale assortiment in eigen bedrijven en ook in de productie wordt de kwaliteit in elke fase nauwlettend in het oog gehouden.

Elk van der Stamproduct biedt gegarandeerd 100% kwaliteit en door de productie-in-eigen-beheer ontstaat een bijzonder gunstige prijs/kwaliteitsverhouding
Daarom vormt Van der Stam ook zo’n bijzonder aantrekkelijke partner op de projectenmarkt.
Dankzij ons gevarieerd assortiment, is er volop keus voor de diverse segmenten, van kleine tot grote aantallen. Vanaf de betere hotels tot aan de meer eenvoudige hotels, kampeerboerderijen, pensions en bungalowparken toe.

In elke categorie volop keus en ongeacht de prijs, biedt van der Stam voor ieder segment absoluut kwaliteit. Bovendien kunnen we altijd met eventuele speciale eisen en wensen van uw kant rekening houden. We denken daarbij aan afwijkende maatvoering en kleuren.
Praat in elk geval eens vrijblijvend met de MATRASSEN & BEDDEN specialisten. Dan hoort u gedetailleerd (en helemaal vrijblijvend natuurlijk), hoe professioneel het slaapcomfort van uw gasten verzorgd kan worden.[/vc_column] [vc_column width=”1/2″]891122[/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column width=”1/2″]De basis van de projectboxsprings wordt gevormd door een massief houten frame. Hierop wordt een 4-slag Bonell vering een-beer-van-een-veer bevestigd. De vering wordt afgedekt met een laag comfortschuim. Zodoende ontstaat een matrasdrager die een maximale ondersteuning biedt aan iedere type bovenmatras. De boxspring wordt gedragen door 6 houten poten, waarvan 2 met zwenkwiel. De zijkant en inkijkstrook worden gestoffeerd in een skai leerdoek (kleur naar keus).

Het middenvlak van de boxspring kan uitgevoerd worden in noppen anti-slip. De boxspring kan koppelbaar gemaakt worden door alle 4 hoeken te voorzien van klittenband + koppelstrook. De onderzijde van de boxspring kan dichtgestoffeerd worden. Projectboxsprings zijn ook brandveilig leverbaar.

PROJECTMATRASSEN

Binnenveringmatrassen
Deze zijn er met en zonder bandstaalframe. Allereerst de Bonell matras, de matras met een beer-van-een-veer. 120 veren per m2 en een draaddikte van 2,2 mm verhogen de veerkracht, vermijden kuilvorming en garanderen perfect slaapcomfort. Het Bonell interieur matras is tevens leverbaar in brandvertragende uitvoering (o.a. Proban®) IMO gecertificeerd.
Polyether, koudschuim, safetyfoam matrassen
Ze zijn te leveren in diverse soortelijk gewichten (SG) en stramheden. Bovendien CFK vrij en verkrijgbaar in vlamvertragende en vlamwerende safetyfoam® kernen en bekledingsstoffen. (o.a. Proban®).[/vc_column] [vc_column width=”1/2″]image_hotel_exterior_entrance_1[/vc_column] [/vc_row]

Geef een reactie