Grote voorraden geen leveringstijden
Ophalen van woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00
Stel je vraag op info@slaaperop.nl

Aanbod bedbodems

50% korting
Vanaf 179,00
42% korting

Bestellen & ophalen

Bestel online en haal het op bij ons magazijn Haarlemmerstraat 18 in Hillegom

Persoonlijk advies

Onze experts helpen je met jouw droombed

Bezorgen

Je bestelling bezorgd?  Bestellingen vanaf € 100.- binnen 25 kilometer vanaf Hillegom € 35,00 euro. De rest van Nederland kost € 65,00 uitgezonderd de eilanden. Installeren van uw bed € 100,00.

Een gezonde nachtrust

Ben jij ook zo toe aan een goede nachtrust? Een optimaal slaapsysteem bestaat uit een combinatie van een goed matras met een bedbodem. Samen moeten ze zorgen voor de juiste ondersteuning en ventilatie. De keuze in bedbodems is afhankelijk van je persoonlijke gevoel voor comfort.
Geef je de voorkeur aan een zacht bed of juist aan stevige ondersteuning? In overleg met de specialisten van Slaap erop kom je tot de meest optimale combinatie van een bedbodem en een matras.

Bedbodems voor een
goede prijs

Een lattenbodem is waarschijnlijk de bekendste bedbodem. Maar naast lattenbodems hebben we bij Slaap erop nog veel meer verschillende bedbodems. Houd je van optimale ondersteuning, goede ventilatie en perfecte drukverdeling? Ga dan voor een schotelbodem en geniet van een perfecte nachtrust. Let bij het uitkiezen van de bedbodem ook goed op het formaat van het bedframe. Zo kom je altijd met een passende bedbodem thuis. Om jouw bedbodem en matras optimaal te beschermen, is het ook altijd aan te raden om een antislip matrasonderlegger te kopen en deze op de bodem neer te leggen. Naast bescherming, zorgt een antislip matrasonderlegger er ook voor dat je matras niet gaat verschuiven. Ideaal dus voor een heerlijke nachtrust! 

 

Ben jij toe aan een nieuw bed met bedbodem en nieuw matras?
Dan sta je op het punt om een duurzame investering te doen. Alle bedbodems van Slaap erop zijn van namelijk van hoogwaardige kwaliteit. We zorgen dat jij nooit teveel betaalt en altijd van onze goede prijs-kwaliteit verhouding én service geniet.

Favorieten van dit moment

65% korting

Bekijk hier alle artikelen