Grote voorraden geen leveringstijden
Ophalen van woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00
Stel je vraag op info@slaaperop.nl

Aanbod bedden

50% korting
Vanaf 179,00
42% korting
Vanaf 59,00

Bestellen & ophalen

Bestel online en haal het op bij ons magazijn Haarlemmerstraat 18 in Hillegom

Persoonlijk advies

Onze experts helpen je met jouw droombed

Bezorgen

Je bestelling bezorgd?  Bestellingen vanaf € 100.- binnen 25 kilometer vanaf Hillegom € 35,00 euro. De rest van Nederland kost € 65,00 uitgezonderd de eilanden. Installeren van uw bed € 100,00.

Maak de beste keuze voor een goede nachtrust

Slapen, een van de belangrijkste dingen in het leven, alleen door het krijgen van genoeg slaap kun je herstellen van de eisen die aan je worden gesteld door de dag heen, op professioneel vlak en privé. Je realiseert je pas hoe waardevol en gezond een goede nachtrust is wanneer je het niet meer hebt. Wat de reden van je slaaptekort ook is, een goed bed is noodzakelijk om over een goede nachtrust te kunnen beschikken.
Als je op zoek bent naar een nieuw bed (omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen, of omdat je oude bed toe is aan vervangen) biedt Slaap er op je een goedkoop en breed scala aan bedden aan die sowieso zullen voldoen aan al jouw verwachtingen. We hebben bedden in alle soorten, materialen, maten en afwerkingen.

Je persoonlijke stijl en smaak

De keuze van het materiaal van je nieuwe bed is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke stijl en smaak. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de rest van de inrichting en stijl van je slaapkamer, zodat je de perfecte sfeer kunt creëren. Een bed van massief hout bijvoorbeeld geeft je slaapkamer een natuurlijke look. De natuurlijke tinten zijn rustgevend en zorgen voor een gezellige sfeer in de slaapkamer.

Voor kleinere ruimtes zijn subtiele bedden met een minimalistisch design aan te raden: bijvoorbeeld bedden van metaal. Deze designs hebben vaak een rustige kleur en een eenvoudig design. Je kunt ook kiezen voor een bed van leer. Leer gaat lang mee en zorgt voor een klassieke en chique touch in je slaapkamer. Als je houdt van de leren look maar niet te veel uit wil geven is kunstleer een goede optie.

Favorieten van dit moment

65% korting

Bekijk hier alle artikelen