Foto Dennis van der Stam
Ik ben Dennis van der Stam en sinds mijn 16e werkzaam in de bedden en accessoires. Vanaf 1932 zat mijn Opa en daarna mijn vader in de Bedden, Matrassen en overtrekken handel.
 
 
Mijn carrière ben ik begonnen op markten door heel Nederland waarbij we ook regelmatig outlet winkels hebben opgezet. De winkels waren onder andere in Amsterdam, Utrecht, Waddinxveen, ‘s Gravensande, Hoog Karspel, Amstelveen, Buitenveldert, Terneuzen, Oss, Uden, Leerdam, Den Bosch, Breda, Tilburg, Nijmegen, Arnhem, Noordwijk, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Enkhuizen, Maastricht, Heerlen, Weert, Goes en Haarlem.
 
Doordat we daar diverse luxe en normale artikelen verkochten ben ik opgegroeid met zowel een scherpe inkoop als een prachtige verkoop strategie. De handel is mijn lust en mijn leven. Nadat Slaaperop.nl in Nieuw Vennep grootser dan ooit werd opgezet kwam ik tot de ontdekking dat er behoefte is aan betaalbare bedden en beddengoed. Mijn motto is “de spullen die ik verkoop moeten GOED en BETAALBAAR zijn” waarbij er ook nog eens een ruime keuze aan producten moet zijn. SERVICE durf ik met hoofdletters te schrijven, op verzoek leveren wij alles en op verzoek installeren wij het ook, uiteraard tegen een kleine vergoeding.
 
De ruim 2000 m2 in Hillegom heb ik met grote zorg ingericht met stellingen waardoor de voorraad nog meer toereikend is daarbij hebben wij in het oosten van het land nog eens een grote hoeveelheid bedden staan die wij binnen een week in Hillegom kunnen hebben. Eigenlijk kan iedereen hier binnen lopen of online kopen en de volgende dag lekker slapen op het nieuwe bed met een nieuw dekbed en nieuwe kussens. Dat is onze kracht.
 
Ik nodig iedereen uit om de proef te nemen zodat u voordelig heerlijk kunt slapen!
 
Maak een slaap advies afspraak