Grote voorraden geen leveringstijden
Ophalen van woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00
Stel je vraag op info@slaaperop.nl

Boxspring met opbergruimte

Bestellen & ophalen

Bestel online en haal het op bij ons magazijn Haarlemmerstraat 18 in Hillegom

Persoonlijk advies

Onze experts helpen je met jouw droombed

Bezorgen

Je bestelling bezorgd?  Bestellingen vanaf € 100.- binnen 25 kilometer vanaf Hillegom € 35,00 euro. De rest van Nederland kost € 65,00 uitgezonderd de eilanden. Installeren van uw bed € 100,00.

Ideaal om je slaapkamer opgeruimd mee te houden

Een boxspring met opbergruimte biedt een slimme en praktische oplossing voor ruimtetekort. In de boxen of lades die onopvallend onder de boxspring zijn weggewerkt berg je je spullen gemakkelijk op, van dekbedden tot kleding en van kussens tot schoenen. Met opbergboxen of –lades benut je de ruimte die je bed in beslag neemt optimaal. In de meeste gevallen is de opbergruimte namelijk net zo groot als de hele oppervlakte van de boxspring. Een bed met opbergruimte is daarmee ideaal voor de kleinere slaapkamer.

 

Naast het gemak van veel opbergruimte geniet je iedere nacht van een comfortabel ligcomfort. Op een boxspring ligt standaard een pocketvering matras. Het grote voordeel van dit matras is dat het je lichaam een goede ondersteuning biedt. De kern bestaat uit individueel verpakte veren die los van elkaar met jouw lichaam meebewegen. De afdeklaag van een matras bestaat standaard uit koudschuim, een materiaal dat de vochtregulatie verhoogt. Om je eigen slaapcomfort te verhogen, leg je een topper bovenop je matras. Toppers zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Een topper van traagschuim of latex verbetert de gewichtsverdeling, terwijl een koudschuim zorgt voor een stevigere ondersteuning. Laat je adviseren om erachter te komen welk materiaal het beste aansluit bij jouw lichaam.

Koop je boxspring met opbergruimte voor een altijd scherpe prijs

Onze boxspring met opbergruimte heeft standaard een zeer aantrekkelijke prijs. Dat betekent dat je voor weinig geld geniet van het comfort en de looks van een boxspring én tegelijkertijd ook heel veel opbergruimte in je slaapkamer haalt. Ook is het zeer de moeite waard om op onze site de speciale acties in de gaten te houden, omdat je daarmee van nóg meer korting geniet! Met al die extra korting is het natuurlijk wel héél aantrekkelijk om een boxspring met opbergruimte te kopen.

Favorieten van dit moment

24% korting
67% korting
63% korting
Vanaf 225,00
57% korting
55% korting