Grote voorraden geen leveringstijden
Ophalen van woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00
Stel je vraag op info@slaaperop.nl

Aanbod matrassen

67% korting
Vanaf 175,00
63% korting

matras koudschuim

Matras Noblesse 180×200

Vanaf 225,00
55% korting
63% korting
475,00
63% korting
475,00
52% korting
Vanaf 799,00
56% korting
Vanaf 35,00
60% korting
Vanaf 100,00

Bestellen & ophalen

Bestel online en haal het op bij ons magazijn Haarlemmerstraat 18 in Hillegom

Persoonlijk advies

Onze experts helpen je met jouw droombed

Bezorgen

Je bestelling bezorgd?  Bestellingen vanaf € 100.- binnen 25 kilometer vanaf Hillegom € 35,00 euro. De rest van Nederland kost € 65,00 uitgezonderd de eilanden. Installeren van uw bed € 100,00.

Natuurlijk slapen begint bij een goede basis

Om te beginnen is latex geen schuim. We komen regelmatig matrassen tegen die volgens de productinformatie een vulling hebben van ‘schuimrubber’. Maar eigenlijk mogen alleen matrassen van latex zo heten. De overige materialen zijn gewoon ‘schuim’ en geen ‘schuimrubber’. Latexvulling kan van natuurrubber en van synthetische latex gemaakt zijn, of een combinatie. De kwaliteit is afhankelijk van de gebruikte percentages natuurrubber en synthetisch rubber. Doorgaans is natuurrubber beter. Latex is erg soepel en voelt comfortabel, maar de ventilatie kan minder zijn.

 

Natuurlatex als grondstof wordt gewonnen door het aftappen van het sap ‘ook wel de latexmelk’ van de rubberboom (Hevea Brasiliensis).

 

De groeiende vraag naar producten en een consumptiegedrag welke een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling (hernieuwbare grondsto­ffen) en bovendien een antwoord bieden op de toenemende aandacht voor een doordachte benadering inzake CO2, maken van natuurlatex de slaaptechnologie van de toekomst bij uitstek.

 

Voordelen van een latexmatras

  • Erg veerkrachtig
  • Beschikbaar van zacht tot behoorlijk stevig
  • Comfortabel, soepel
  • Zeer geschikt voor mensen met allergieën, omdat latex matrassen antibacteriële eigenschappen bezit en huisstofmijt- en schimmelwerend is.
  • Minder snel kuilvorming

Nadelen van een latexmatras

Normale latex matrassen hebben een gesloten celstructuur wat het ademend vermogen niet ten goede komt en waardoor het matras enigszins warm kan aanvoelen. Dit kunt u deels ondervangen door gebruik te maken van een goed ventilerende bedbodem (lattenbodem).

Wij bieden je een ruim aanbod aan matrassen, kom langs.

 

 

Favorieten van dit moment

65% korting

Bekijk hier alle artikelen