Grote voorraden geen leveringstijden
Ophalen van woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00
Stel je vraag op info@slaaperop.nl

Aanbod bedbodems

50% korting
Vanaf 179,00
42% korting

Bestellen & ophalen

Bestel online en haal het op bij ons magazijn Haarlemmerstraat 18 in Hillegom

Persoonlijk advies

Onze experts helpen je met jouw droombed

Bezorgen

Je bestelling bezorgd?  Bestellingen vanaf € 100.- binnen 25 kilometer vanaf Hillegom € 35,00 euro. De rest van Nederland kost € 65,00 uitgezonderd de eilanden. Installeren van uw bed € 100,00.

De lattenbodem is dé meest populaire bedbodem

Wist je dat een lattenbodem bijdraagt aan je slaapcomfort? De lattenbodem ondersteunt namelijk je matras, wat op zijn beurt je lichaam ondersteunt. Zo heb je mét een lattenbodem altijd meer ondersteuning dan zonder. Daarnaast helpen lattenbodems ook met de ventilatie van je matras. Dit is belangrijk omdat je matras ‘s nachts veel van je lichaamswarmte en zweet absorbeert. Door het te ventileren, blijft je matras fris en gaat het langer mee!

 

Slaap er op heeft een grote collectie lattenbodems in verschillende soorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit vlakke lattenbodems die je gemakkelijk kunt neerleggen en uitrollen, maar ook uit elektrische of handverstelbare lattenbodems met nog meer functionaliteit. Door het brede aanbod van Slaap er op koop je altijd de lattenbodem die het beste bij je past!

Voordelen van een Lattenbodem

Naast het feit dat een bedframe met een lattenbodem over het algemeen iets goedkoper is dan een boxspring, biedt het ook extra ventilatie aan je matras. Doordat er ruimte tussen de verschillende latten zit, komt er meer lucht bij je matras waardoor het beter kan ventileren. Dit zorgt ervoor dat je matras een langere levensduur heeft.

 

Slaap er op biedt ook verstelbare lattenbodems aan. Als je graag in bed nog wat leest of televisie kijkt, is een verstelbare bodem zeer handig. Zo hoef je nooit meer een extra stapel kussens achter je rug te plaatsen. Naast een praktische functie, kan een verstelbare bodem ook een medische functie hebben. Als je last hebt van reflux of kortademigheid, is het prettig als je het bed kan verstellen.

 

Daarnaast eist een bedframe met lattenbodem niet gelijk alle aandacht op in de slaapkamer. Samen met de rest van je slaapkamerinterieur vormt een normaal bed een harmonieus geheel.

Favorieten van dit moment

65% korting

Bekijk hier alle artikelen