Grote voorraden geen leveringstijden
Ophalen van woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00
Stel je vraag op info@slaaperop.nl

Aanbod matrassen

56% korting
Vanaf 195,00
54% korting

matras pocketveer

matras Mars Pocketveren

Vanaf 299,00
58% korting

matras pocketveer

Matras Clinic pocketveren bg

Vanaf 175,00

Bestellen & ophalen

Bestel online en haal het op bij ons magazijn Haarlemmerstraat 18 in Hillegom

Persoonlijk advies

Onze experts helpen je met jouw droombed

Bezorgen

Je bestelling bezorgd?  Bestellingen vanaf € 100.- binnen 25 kilometer vanaf Hillegom € 35,00 euro. De rest van Nederland kost € 65,00 uitgezonderd de eilanden. Installeren van uw bed € 100,00.

Het pocketveren matras in het kort

De meeste pocket-verenmatrassen zijn opgebouwd rond een kern met 250/300/500 veren per m2, verdeeld over vijf of zeven comfortzones en meestal leverbaar in een soft/medium en of hardere variant. Dit afhankelijk van lichaamsbouw, geslacht en gewicht.

 

De ventilatie van een pocket matras is perfect

Een bijzonder voordeel van het pocketmatras is de geweldige ventilatie. De ventilatie is namelijk echt perfect in een pocketmatras. Omdat een pocketmatras veel open ruimtes in en rondom de pockets heeft, kan vocht gemakkelijk door het matras heen zakken en verdampen. Een pocketmatras is dus ideaal voor mensen die veel zweten en of het snel warm hebben.

De veren bij een pocketvering matras zijn aanzienlijk kleinder dan bij een binnenvering matras. Bij een pocketvering matras is iedere veer apart verpakt in textiel. Een groot voordeel hieraan is dat de veren afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. De matrassen zijn naast de veren ook opgebouwd uit schuimlagen. Tussen de schuimlagen zitten de pockets (veren in textiel). Deze opbouw zorgt voor zeer veel stabiliteit. Pocketvering matrassen hebben meestal comfort-zones die ervoor zorgen dat uw gehele lichaam de juiste tegendruk krijgt. Hierbij gaat het met name om de schouders en heupen. Pocketvering matrassen hebben een soepele afdeklaag die ervoor zorgt voor een goede vochtafvoer. Het is vaak mogelijk om een afneembare hoes om de matras te krijgen die u thuis zelf kunt reinigen. Dit maakt pocketvering matrassen erg aantrekkelijk voor mensen met allergien.

 

Zeer comfortabel dankzij hoge puntelasticiteit

 

De veertjes zijn individueel verpakt in stoffen zakjes die onderling verlijmd zijn op het middelpunt. Daardoor kan elk veertje onafhankelijk reageren en biedt het op elk moment de optimale ondersteuning.

 

Het merendeel van de pocket-matrassen zijn boven en onder afgewerkt met een comfortlaag in latex, visco-traagschuim of zacht HR-schuim voor maximale aansluiting aan het lichaam.

 

Voordelen van een pocketvering matras

 

  • Redelijk goedkoop
  • Erg goede ventilatie/luchtdoorlating
  • Goede vochtregulatie
  • Geschikt voor personen in iedere gewichtscategorie
  • Speciale zones voor heup- en schouderpartij
  • Geschikt bij veel transpiratie
  • Lange levensduur
  • Goed comfort
  •  

Nadelen van een pocketvering matras

  • Drukverlaging is beperkt

Favorieten van dit moment

65% korting

Bekijk hier alle artikelen