Grote voorraden geen leveringstijden
Ophalen van woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00
Stel je vraag op info@slaaperop.nl

Polyether matras

45% korting
Vanaf 65,00

Bestellen & ophalen

Bestel online en haal het op bij ons magazijn Haarlemmerstraat 18 in Hillegom

Persoonlijk advies

Onze experts helpen je met jouw droombed

Bezorgen

Je bestelling bezorgd?  Bestellingen vanaf € 100.- binnen 25 kilometer vanaf Hillegom € 35,00 euro. De rest van Nederland kost € 65,00 uitgezonderd de eilanden. Installeren van uw bed € 100,00.

Een echt zorgeloze slaapervaring

Polyether matrassen zijn meestal de goedkoopste matrassen. De hardheid van deze polyether matrassen hangt af van hoeveel lucht er in de matras zit. Dit wordt aangeduid met Soortelijk Gewicht (SG). Een matras met SG40 heeft polyetherschuim dat 40 kilogram per kubieke meter weegt. Over het algemeen geldt dat een polyetherschuim matras met een hoge SG harder en duurzamer is dan een polyetherschuim matras met een lage SG. Polyetherschuim matrassen met een lage SG zijn dan ook het meest geschikt voor kinderen. Wilt u meer weten over Polyether matras? Kom gerust langs

 

Eigenschappen polyether matrassen

Polyether beschikt van nature over een gesloten celstructuur. Dit betekent dat er weinig tot geen ruimte aanwezig is tussen de cellen waar het materiaal van is gemaakt. Je kunt het op deze manier gaan beschouwen als ‘massief’, al is het wel een erg meegaand materiaal. De gesloten celstructuur zorgt voor relatief snelle kuilvorming omdat de luchtbellen en de cellen kapot worden gedrukt op het moment dat deze herhaaldelijk belast worden. Polyether matrassen bevinden zich in het lagere prijssegment. De matrassen zijn eigenlijk vooral geschikt als logeermatras. Natuurlijk kan polyether gerust gerbuikt worden om bijvoorbeeld de bank mee te bekleden of om zitkussens van te maken.

 

Voordelen van een polyether matras

  • Goedkoop in vergelijking met andere matrassen
  • Goed inzetbaar bij combinatie-matrassen
  • Goed geschikt voor opgroeiende kinderen

Nadelen van een polyether matras

  • Slechte luchtregulatie
  • Slechte drukverlaging
  • Eerder kans op kuilvorming
  • Minder duurzaam (gaat rond de 5 jaar mee bij intensief gebruik)

Favorieten van dit moment

65% korting

Bekijk hier alle artikelen