Grote voorraden geen leveringstijden
Ophalen van woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00
Stel je vraag op info@slaaperop.nl

Aanbod bedden

Bestellen & ophalen

Bestel online en haal het op bij ons magazijn Haarlemmerstraat 18 in Hillegom

Persoonlijk advies

Onze experts helpen je met jouw droombed

Bezorgen

Je bestelling bezorgd?  Bestellingen vanaf € 100.- binnen 25 kilometer vanaf Hillegom € 35,00 euro. De rest van Nederland kost € 65,00 uitgezonderd de eilanden. Installeren van uw bed € 100,00.

Dat jij lekker slaapt is onze missie!

Je bent op zoek naar een twijfelaar bed. Misschien omdat de ruimte waarin het bed moet komen te staan niet zo heel groot is of omdat je het juist heel erg knus vindt om lekker dicht tegen elkaar aan te liggen. Ook wanneer je alleen slaapt is een twijfelaar ideaal. Een twijfelaar bed is met 120 cm namelijk iets breder dan een standaard eenpersoonsbed, maar een stukje smaller dan het kleinste tweepersoonsbed. Zo heb je heerlijk de ruimte voor jezelf, zodat je lekker breeduit kunt liggen.

Ben je op zoek naar een bed in een andere maat? Kijk dan even bij onze bedden

Je persoonlijke stijl en smaak

Een twijfelaar is een ruimtebesparende oplossing. Slaap er op heeft diverse twijfelaars in de collectie, maar ook matrassen, boxsprings … Plaats meteen online een bestelling en laat de twijfelaar van je keuze thuisbezorgen of haal het bed af.

 

Je kunt natuurlijk ook naar onze winkel komen om onze twijfelaars met eigen ogen te bekijken. Onze ervaren medewerkers staan graag voor je klaar met een deskundig advies.

Favorieten van dit moment

65% korting

Bekijk hier alle artikelen